Избор на акумулатор

ЛИНКОВЕ, САЙТОВЕ СВЪРЗАНИ С ОФРОУД
charka
Регистриран: 14 яну 2020 14:44

Избор на акумулатор

Непрочетено мнение от charka » 14 яну 2020 14:46

Здравейте!
Предстои ми смяна на акумулатор на Jeep Wrangler 2005та TJ и едни приятели ме насочват към Gigawatt 74Ah

Някой карал ли е с такъв ?
Мерси в аванс! :bgflag:

Потребителски аватар
Marin Stoyanov
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 фев 2008 22:15
ime: Марин Стоянов
МПС: Toyota 3000td 1KZT
Контакти:

Re: Избор на акумулатор

Непрочетено мнение от Marin Stoyanov » 15 яну 2020 11:08

Честно да ти кажа, че в края на 2019г. се наложи да си сменя акумулатора с нов и погледнах кога съм го закупил. Оказа се, че съм карал с него 7г. марката е Бош 100А, и нямах никакъв проблем до сега ;) В момента закупих някакъв немски по спомен.
"В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев.
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски

Потребителски аватар
lubashki777
Модератор
Регистриран: 06 фев 2008 13:29

Непрочетено мнение от lubashki777 » 04 авг 2020 00:24

Гигавата беше хубав...ама някога, когато го пуснаха за първи път на пазара.Не знам колко съм продал и включително съм карал на две коли в къщи...За съжаление от 4-5 години качеството е драстично надолу, а рекламациите са доста...
Ако ти трябва бюджетен акумулатор, който обаче и да върши работа и си от Ст. Загора де ми се обади...0894633023 - Любо
Макар и да реших да си продавам джипа...от онзи ден и той е с нов акумулатор!
Поздрави!
NISSAN FOREVER!!!

Потребителски аватар
slavin
Модератор
Регистриран: 18 ное 2008 00:06
ime: Славин

Непрочетено мнение от slavin » 04 авг 2020 07:26

Аз смених два Бош Силвър за две години, като първия беше в гаранция. Карам Витарата 3-5 пъти годишно и това явно мори акумулатора, но тогава сложих Банер и чак миналия месец го смених след 6 години пак с Банер.

Потребителски аватар
Marin Stoyanov
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 фев 2008 22:15
ime: Марин Стоянов
МПС: Toyota 3000td 1KZT
Контакти:

Непрочетено мнение от Marin Stoyanov » 04 авг 2020 07:34

slavin написа:
04 авг 2020 07:26
Аз смених два Бош Силвър за две години, като първия беше в гаранция. Карам Витарата 3-5 пъти годишно и това явно мори акумулатора, но тогава сложих Банер и чак миналия месец го смених след 6 години пак с Банер.
На каква цена го купи?
"В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев.
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски

Потребителски аватар
slavin
Модератор
Регистриран: 18 ное 2008 00:06
ime: Славин

Непрочетено мнение от slavin » 06 авг 2020 07:50

Marin Stoyanov написа:
04 авг 2020 07:34
slavin написа:
04 авг 2020 07:26
На каква цена го купи?
74 Аh 680A за 165лв като върнах стария

Отговори

Върни се в “ОФРОУД ФОРУМИ”