Продавам моята, модел ТК- 3107 за сумата от 120лв!Ако до утре вечер, не се обади никой ... излиза от продажба!Трябват ми пари в брой - сега!
Радиото е 5вата, с дългата и тънка антена, програмирана на нашите честоти, прахо и ударо защитена, купена е преди пет месеца и експлоатирана на три разходки.Без никакви външни забележки с перфектна батерия!
За горенаписаното гарантирам!
Не е тук мястото за продажба но виждам, че има интерес и на своя глава пиша в тази тема!Дано модераторите ми простят или, ако не могат да го направят да трият или местят където трябва!
Поздрави.
РАДИОСТАНЦИЙ KENWOOD
Правила на форума
Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки къминтернет страници с цел търговия, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!
Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки къминтернет страници с цел търговия, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!
- STEF BMW
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 04 фев 2008 23:22
Re: РАДИОСТАНЦИЙ KENWOOD
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Кажи ми сега друже,как да я взема ,като ще ме накараш да се чувствам гузен в последствие!?
Задръж си я,глупости недей прави! По добре намери пари назаем по възможност,а аз ще си намеря радиостанция !
Благодаря ти все пак!
Задръж си я,глупости недей прави! По добре намери пари назаем по възможност,а аз ще си намеря радиостанция !
Благодаря ти все пак!
- belata
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 05 фев 2008 21:49
- ime: MUD ANGELS-STZ
- МПС: TLC 70 Hybrid
Nissan Patrol Safary - Местоположение: Зарата
Вземай я,не го жали Стефко,този модел също е добър,не знам Гопито какво направи с неговата,същата мислеше да я продава и той преди.lost in написа:Кажи ми сега друже,как да я взема ,като ще ме накараш да се чувствам гузен в последствие!?
Благодаря ти все пак!
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=679
Радиолюбителска позивна "LZ1BEL"
0888827481(виваком)
Радиолюбителска позивна "LZ1BEL"
0888827481(виваком)
- STEF BMW
- БAШ ОФРОУДЪР
Ако бях толкова на зор ... цената определено нямаше да е такава!Има търсене - има предлагане!
Радиото наистина е добро, но скоро не съм го ползвал, а под обявената цена не бих се разделил с него.
Поздрави.
Радиото наистина е добро, но скоро не съм го ползвал, а под обявената цена не бих се разделил с него.

Поздрави.
- barzia_85
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 15 ное 2009 23:22
- ime: гошо
в много кофти момент ме хващаш,ама ще видя какво мога да направя
луд умора няма
- STEF BMW
- БAШ ОФРОУДЪР
Климатика който купи ти е по-важен!barzia_85 написа:в много кофти момент ме хващаш,ама ще видя какво мога да направя
Радиото е една полезна глезотия без която може

Поздрави.
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 14 сеп 2009 08:51
- ime: Господин
Използвам темата на Стефан, за да не отварям друга. Продавам същия модел радиостанция за 70лв.
0899/993440

Притчи 11:2
Дойде ли гордост, дохожда и срам. А мъдростта е със смирените.
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 14 сеп 2009 08:51
- ime: Господин
Станцията е продадена! 

Притчи 11:2