Снощи бях на вилата в с. М.Верея, достъпа до нея е стръмно спускане, на някои от Вас им е познато! Около 15:30ч. вчера се спуснах без проблем по изключително кален терен /правил съм го хиляди пъти/, НО днес сутринта изкачването по стръмното се оказа мисия невъзможна! Калта под снега беше замръзнала и след почти десет опита да се изкача не се получи! Снега го разбих с муцуната, ама с леда под него не се справих! В един момент джипа вървеше на зад с натиснати спирачки, а дерето е около 30 метра, което означаваше тотал щета, ако не беше спрял .... сам. С много зор и риск успях да го вкарам на мястото му зад вилата, ама от днес за пръв път ползвам автобусен превоз от двадесет години насам!

Та Моля, ако някой има желание да ми помогне да го извадя от там за да си ползвам автомобила и да забравя за градския транспорт ... нека се намеси!
п.п според моето виждане, два джипа с лебедки ще свършат работа! Единия за осигуряване, а другия да ме извлече на горе. Дървета за вързване има!
п.п.п. днес следобед ходих до вилата за да се ориентирам с актуална обстановка, а тя е около 40см. сняг и навявания от такъв.
п.п.п.п. не е проблем да изчакам затопляне, амааа ......
Поздрави.