Правила при регистриране на новите потребители!!

ВСИЧКО ЗА РЕГИСТРИРАНЕТО И ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С НЕЯ
Потребителски аватар
Marin Stoyanov
АДМИНИСТРАТОР
Мнения: 4404
Регистриран: 04 фев 2008 22:15
ime: Марин Стоянов
Skype: MARINHAKER
ПОЛ: МЪЖ
МПС: Toyota 3000td 1KZT
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Правила при регистриране на новите потребители!!

Непрочетено мнение от Marin Stoyanov » 12 сеп 2010 21:21

Най напред добре дошли!!

За да се спазва добрият тон във форума, е добре да се запознаете със следните правила с които сте се съгласили при вашата регистрация!!!
Здравейте и добре дошли в сайта за Офроуд - Стара Загора!
Този портал е създаден с цел обменяне на мисли, съвети, мнения, взаимопомощ от и за хора с предпочетание към офроуда във всичките му форми. За да е приятно за общуване това място е необходимо да се спазват някои правила:
Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Този портал е Частен, и всеки регистриран потребител е задължен да спазва правилата и изискванията поставени от Администратора и Модераторите, наречени за кратко .... Ръководство!!!

Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки към интернет страници с цел търговия, в теми или по какъвто и да било начин във форума, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!

Регистриран акаунт, не се трие! Изтриване на мнения по желание на потребителя се изтриват само по преценка на администратора или модератора!

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администратора или модераторите (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия!!
Приятно сърфиране във форума!!

от РЪКОВОДСТВОТО !!!

За контакти с нас, използвайте следните адреси:
office@offroadsz.com
offroadsz@abv.bg
"В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев.
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски

Отговори

Върни се в “РЕГИСТРАЦИЯ”