Страница 1 от 1

Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 07 фев 2015 16:49
от djipa
Здравейте
Реших да споделя с Вас предимството от този за мен така задължителен аксесоар за риболовци и тези които обичат често да приспиват в колите си на открито сред природата!
Предимството е за което спор няма,отваряш си прозореца по време на проливен дъжд,дишаш чист въздух,но в колата няма и капка.По време също така на движение при леко отворен прозорец ,шума от вятъра е много по малко а естествената циркулация на въздуха в купето си е в пълна сила!Така,че за мен ветробраните са по скоро задължителен консуматив от който наистина имам нужда,от колкото само външен фейс !
Ето от къде ги закупих аз,качеството е на много високо ниво,пластични и не се поддават от слънчевите лъчи на избледняване или така нареченото "горене " на пластмасата!
Аз лично съм много доволен! Online магазина се намира и на физическо място във Пловдив! Адреса за връзка се намира във сайта който ще предоставя! Може и да ви ги монтират на място,може да ви ги пратят и по куриер,вие си решавате! Аз лично ги поръчах по Еконт и сам си ги монтирах!
Има голямо разнообразие,както за джипове така и за леки автомобили,бусове и ванове!
Използвайте търсачката горе в сайта за да откриете вашия модел!
Примерно:
http://vetrobranite.com/Vetrobrani-za-T ... 003-PREDNI
http://vetrobranite.com/Vetrobrani-za-M ... 006-PREDNI

Ето и на мен как стоят

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 07 фев 2015 17:21
от belata
Наистина са полезни при скорост , за жалост моите и на двата джипа се счупиха в гората ,може за напред пак да сложа на нисана.

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 07 фев 2015 18:34
от lubashki777
И според мен са нещо супер полезно.До сега не съм намирал за моите возила, но...благодарение на Мишо и тази тема при първа възможност ще си поръчам за Тераното.
Лошото е, че се предлагат само за предните врати, а аз съм виждал вкарани от вън/предимно от Англия/ с поставени такива ветробрани и на задните врати.Разбира се...по-добре само отпред отколкото никакви... ;)
Благодаря за темата и линка Мише!
Поздрави!

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 07 фев 2015 18:55
от djipa
Иначе са много финно изработени,първоначално почти не затормозяват стъклото, когато стига горна точка при пълно затваряне,достатъчно е да постои затворено едно денонощие и малкото напрежение което е имало изчезва!
За нищо Либе ...със Стеф днес се видяхме на автомивка и стана дума,ако иска някой да ги види на живо да се обади!
Ето на Тойотата на баща ми как стоят....и даа и той чака за задни,само дето му качили снимките в техния сайт без да поискат разрешение за което ...но да не сме дребнави ..но редно беше да попитат поне, нямаше да им бъде отказано!

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 07 фев 2015 19:16
от STEF BMW
Да поприказвахме си днес! :friends: А темата е полезна ... на 100% :good:
Поздрави.

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 08 фев 2015 09:38
от lubashki777
Задни за Тераното няма дадени в каталога им...На всичкото отгоре, предните ги дават за моделите от 93-99г., но аз мисля, че вратите са еднакви и с моето/това след 99 до 2002г. :hmm: /
Та ще умувам как да процедирам...
Поздрави!

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 02 юли 2016 23:41
от Павел Василев
Ветробраните наистина са много полезна екстра, независимо че имам климатик, много често когато няма нужда чак да се пуска климатика, отварям леко прозорците и става приятно течение без да шуми и да те блъска вятъра, също така е много полезно ако вали дъжд и искаш да отвориш леко прозорците без да влиза вода :), ето и снимка от новата ми Фронтера с ветробраните :)

IMG_1258.JPG

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 03 юли 2016 08:23
от lubashki777
Супер са Павка, аз така все още не съм намерил времето и средствата да го направя това... :(

Re: Ветробраните FARAD-лукс или задължителен консуматив

Публикувано: 03 юли 2016 11:15
от Павел Василев
lubashki777 написа:Супер са Павка, аз така все още не съм намерил времето и средствата да го направя това... :(
Радвам се че ти харесаха ветробраните, нали знаеш че спокойно можеш да поръчаш само за предните ти прозорци ветробрани, а пък по нататъка и за задните когато си решиш, предните толкова плътно и хубаво заспаха, че изобщо не се наложи да ползвам от скобите им за монтажа и ги монтирах за 2 минути единия ветробран, не са мръднали и не мърдат до ден днешен, ето как ще ти излезе по-евтино и няма да ти отнеме никакво време за монтажа им :idea: